Stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal

De fiecare dată când un utilizator accesează o pagină din ofertele noastre și de fiecare dată când este accesat un fișier, sunt stocate datele de acces despre acest proces într-un fișier jurnal pe serverul nostru și sunt anonimizate. Acest proces șterge imediat, în mod automat, referințele personale ale datelor.

Fiecare înregistrare constă în principiu din:

  • Pagina de la care a fost solicitat fișierul
  • Numele fișierului
  • Data și ora solicitării
  • Adresa IP a computerului de la care provine cererea
  • Volumul de date transferate
  • Status acces (fișier transferat, fișierul nu a fost găsit, etc.)
  • O descriere a tipului de browser web utilizat

Aceste date anonimizate stocate sunt evaluate numai pentru scopuri statistice.

Acolo unde există posibilitatea pe website-urile noastre de a intra în datele personale sau de afaceri (adresele de email, nume, adrese), divulgarea acestor date de către utilizator se face întotdeauna pe bază voluntară și numai pentru a îndeplini scopul dorit. Datele sunt prelucrate strict în conformitate cu reglementările legale. Desigur, informațiile obligatorii sunt marcate ca atare.

Detaliile dvs. personale sunt prelucrate și stocate numai pentru îndeplinirea scopurilor noastre de afaceri (Articolul 6 (1) (f) GDPR). Datele dvs. vor fi tratate confidențial și nu vor fi transmise la terți fără autorizare.

Corelațiile personalizate de utilizare a website-urilor noastre la persoane specifice va avea loc numai după acordarea consimțământului, care este solicitat anterior (vezi mai jos).

HARTING utilizează terți ca furnizori de servicii pentru a prelucra date, incluzând date cu caracter personal, pentru scopuri proprii de afaceri. Aceștia includ furnizorii de Cloud, furnizori de servicii pentru analiza activității și servicii de statistică web. Descrierea suplimentară a acestor servicii poate fi găsită în textul de mai jos.

La cerere, puteți obține întotdeauna informații despre tipul și cuprinsul datelor cu caracter personal stocate despre dvs. În plus, în conformitate cu prevederile statutare, aveți dreptul de a corecta, bloca și șterge datele cu caracter personal.

Persoana de contact responsabilă

Organismul responsabil pentru prelucrarea datelor colectate pe acest website și cu privire la utilizarea magazinului online este: 
HARTING Romania, strada Europa Unita nr.21 Sibiu
Telefon: 0369102636; Email: ro(at)HARTING.com

Persoana de contact la HARTING este:
Dl.Nedelea, HARTING Romania, strada Europa Unita nr.21 Sibiu
Telefon: +0369102636, Email: 
datasecurity_ro(at)HARTING.com

 
Mecanisme de urmărire

Scopul mecanismelor de urmărire este să permită operatorului unui website să monitorizeze - și în anumite cazuri să controleze - măsurile de marketing online cu privire la eficiența lor. Sinonimele utilizate în mod comun pentru termenul ”urmărire” includ ”web controlling” ”analiza web” și ”analiza traficului”. Urmărirea înglobează monitorizarea cu succes, controlul și analiza eficienţei unui website și a măsurilor de marketing online pe care le utilizează.

Măsurile utilizate pentru scopuri de urmărire examinează în general de unde provin vizitatorii unui website, comportamentul și acțiunile lor pe platformă, precum și, în anumite circumstanțe, ce fac după ce părăsesc pagina. Esențial există două metode diferite utilizate pentru a efectua urmărirea.
Societatea HARTING utilizează mecanisme de urmărire pentru a măsura și analiza întinderea sa și pe a-i personaliza conţinutul web. Dacă sunteți un utilizator înregistrat și logat, firma HARTING va utiliza de asemenea mecanisme de urmărire pentru scopuri de profilare.

Cookies

Noi utilizăm așa numitele cookies pe website-ul nostru. Cookies sunt în principal mici fișiere text care sunt stocate pe computerul, tableta sau smartphone-ul utilizat de vizitator și care permit analiza utilizării website-ului de către vizitator. Societatea HARTING utilizează cookies, de exemplu, pentru a identifica preferințele utilizatorilor și pentru a proiecta site-ul în așa fel posibil încât să răspundă acestora.

Utilizarea cookies ne permite să facilităm navigarea website-ului și oferă, de asemenea, un grad ridicat de ușurință de utilizare. Mai mult, cookies ne ajută de asemenea să identificăm domeniile populare ale website-ului nostru. Ele fac posibilă colectarea informațiilor cu privire la o perioadă specifică și la identificarea computerului vizitatorului. Noi utilizăm permanent cookies pentru a îmbunătăți ghidarea utilizatorului și pentru a furniza un conţinut personalizat. Utilizăm de asemenea așa numitele cookies de sesiune, care sunt șterse automat când închideți browser-ul. Dumneavoastră vă puteți configura browser-ul pentru ca acesta să vă informeze atunci când sunt plasate cookies, prin aceasta făcând utilizarea cookies transparentă pentru dumneavoastră.

Utilizăm următoarele patru categorii de cookies pe website-ul nostru:

  • Cookies obligatorii
  • Cookies de performanță
  • Cookies de funcționalitate
  • Cookies de personalizare

Cookies obligatorii: Aceste cookies sunt necesare pentru a putea naviga pe website și pentru a utiliza funcții specifice. De exemplu, când produsele sunt plasate într-un coș de cumpărături online, aceste cookies permit utilizatorului să iasă de pe website și totuși să poată accesa produsele din coșul de cumpărături la revenirea sa pe site.

Cookies de performanță Aceste cookies colectează informații despre cum vizitatorii utilizează un website: de exemplu ce pagini accesează mai des și dacă primesc mesaje de eroare de la website-uri. Aceste cookies nu colectează nici un fel de date prin care ar putea fi identificat vizitatorul în mod personal. Toate informațiile colectate cu ajutorul acestor cookies sunt anonime și destinate în mod exclusiv numai pentru a îmbunătăți funcționalitatea și serviciile oferite de website. Drept rezultat, utilizăm cookies de performanță pentru a genera statistici despre cum este utilizat website-ul nostru și pentru a vedea cât de eficiente sunt campaniile noastre de publicitate.

Cookies de funcționalitate: Aceste cookies fac posibilă furnizarea serviciilor solicitate de dvs., de ex. dacă doriți să vizionați un video. Cookies de funcționalitate fac posibilă de asemenea reținerea oricăror setări pe care le configurați pe website (de ex. locația). Aceste cookies nu vă pot urmări atunci când navigați pe alte pagini web și nu pot identifica unde ați navigat pe Internet, în afara paginii noastre. Fără aceste cookies nu am putea furniza anumite servicii sau funcții la cerere.

Cookies de personalizare: Noi utilizăm cookies de personalizare pentru a vă recunoaște când reveniți pe website-ul nostru, pentru a personaliza conținutul pentru dumneavoastră și pentru a salva setările dvs. (cum ar fi limba dvs. preferată).

Împiedicarea stocării cookies: În general vorbind, puteți preveni stocare cookies pe hard discul dvs. selectând "Block all cookies” în setările dvs. de browser. În mod alternativ, puteți configura de asemenea browser-ul dvs. astfel încât să vă ceară consimțământul înainte de a seta un cookie. De asemenea puteți șterge cookies care au fost deja setate. Pentru a descoperi exact cum funcționează acestea în cazul dvs. specific, consultați paginile de ajutor ale browser-ului dvs.

Vă rugăm rețineți: Dacă blocați complet utilizarea cookie-urilor în setările browser-ului utilizat de dvs., este posibil să nu puteți utiliza deloc anumite funcții ale website-lui nostru sau de a le limita.

În cazul în care ștergeți cookies în mod automat, prin configuraţiile pe care le faceți, opt-out cookies vor trebui reactivate.

Puteți găsi informații suplimentare despre cookies pe care le utilizăm în Politica noastră privind cookies.

Statistica Matomo

Descrierea și scopul procesării datelor: Acest website utilizează serviciul de statistica open source web Matomo (fostul PIWIK). Matomo utilizează cookies, care permit analiza utilizării dvs. a website-ului. Informațiile generate de cookie despre utilizarea acestui website sunt stocate pe serverul nostru.

Finalitatea și scopul procesării datelor: Dacă vizitați website-ul nostru, datele despre vizita dvs. sunt stocate de noi. În mod specific, sunt salvate următoarele informații: titlul paginii, termenul de căutare utilizat de către vizitatori pentru a ajunge pe pagină, motoarele de căutare, URL-ul paginii, numărul de pagini vizitate, locația vizitatorului, furnizorul, browser-ul, sistemul de operare, plug-inurile browser-ului, de câte ori are loc vizita, durata vizitei, paginile de intrare și ieșire, descărcările efectuate, precum și website-urile la care se face trimitere. Noi utilizăm informațiile obținute numai pentru scopuri statistice și pentru a îmbunătăți website-ul și serverul. Website-ul nostru utilizează Matomo, cu extensia "AnonymizeIP”. Drept rezultat, adresele IP sunt procesate în formă prescurtată, care împiedică identificarea directă a persoanelor. Adresa IP transmisă la Matomo de la browser-ul dumneavoastră nu va fi contopită cu alte date colectate de către noi. Nu are loc transferul la terți.

Puteți împiedica oricând crearea de profile de utilizare pseudonime la Matomo. Sunt disponibile următoarele opțiuni pentru a face acest lucru:

·         Puteți împiedica stocarea de cookies utilizate pentru crearea de profile prin setări corespunzătoare în software-ul browser-ului dvs. Totuşi, subliniem că în acest caz nu veți putea utiliza complet întreaga funcționalitate a acestui website.

·         Puteți seta de asemenea un "opt-out cookie", disponibil la următorul link: https://matomo.org/privacy-policy/#optout (ATTENTION LS: link cu I-Frame pe o nouă subpagină). Totuşi, nu se va mai efectua statistica web pe durata cât opt-out cookie este stocat la browser-ul dvs.

  • În funcție de browser-ul utilizat, aveți opţiunea de instalare a unui browser plug-in care împiedică urmărirea. Pur și simplu instalați un browser plug-in disponibil aici.

Oferte pe bază de utilizare și/sau personalizate

 

Serviciile și ofertele noastre sunt intenționate pentru a fi cât mai utile și interesante posibil pentru utilizatorii noștri. În consecință, pe cât posibil, prezentăm oferte și recomandări de produs care se potrivesc intereselor lor individuale (oferte pe bază de utilizare și/sau personalizate). Utilizăm cookies și alte tehnologii pentru a colecta informații.

Publicitate online bazată pe utilizare: Website-ul nostru sau site-ul de legătură de la care utilizatorul respectiv a fost conectat, colectează și prelucrează în mod anonim conduita de utilizare a vizitatorului. Utilizatorul profită deoarece reclama care este generată, se potrivește cu anumite interese și sunt afișate mai puține reclame plasate aleator. Pentru a înregistra conduita de utilizare este stocat un cookie pe computerul utilizatorului.

Informațiile colectate includ informații despre activitatea pe acest website (ex. comportament de navigare, subpaginile vizitate ale site-ului de Internet). Toate datele de utilizare sunt stocate utilizând un pseudonim, și ca rezultat este imposibil, în mod eficient, identificarea personală a vizitatorilor. Pentru a colecta date în scopul de a livra publicitate online pe bază de utilizare, folosim următorul instrument:

Instrument
Matomo

Politica de confidențialitate a furnizorului
https://matomo.org/privacy/ (disponibilă numai în limba engleză)

Posibilitatea de a Opt Out
Setați Opt-Out Cookie ((ATENȚIE LS: link cu I-Frame pe o nouă subpagină)

Vizitați youronlinechoices.com pentru informații suplimentare despre cookies și furnizorii individuali. Acolo puteți opta și pentru a părăsi publicitatea online, pe bază de utilizare, prin unul sau mai multe instrumente.

Oferte personalizate: De asemenea utilizăm aceste tehnologii pentru a recunoaște utilizatorii atunci când revin. Ofertele personalizate se bazează pe analiza comportamentului de cumpărare precum și pe utilizarea mediilor noastre electronice de către respectivul vizitator.

În mod specific, utilizăm următoarele informații pentru publicitate adaptată la cerințele pentru dvs. și interesele dvs.:

  • Datele conținute în contul clientului și datele pe care ni le furnizați când finalizați cumpărăturile (master data).
  • Datele despre cumpărăturile anterioare sau viitoare efectuate la HARTING (date tranzacţie) și informații derivate din acestea (de exemplu, ce produse preferați să cumpărați sau să configurați)
  • Informațiile generate automat când vizitați mediile noastre electronice (website sau app), inclusiv data și ora vizitei (date de utilizare) și informațiile derivate din acestea (de exemplu, ce conţinut vizualizați în mod frecvent)
  • Produsele pe care le căutați sau vizualizați în mediile noastre electronice

Analiza și evaluarea informațiilor de mai sus ne permite trimiterea de oferte și recomandări de produs ajustate cerințelor și intereselor utilizatorului. Ofertele personalizate pot fi trimise prin corespondență obișnuită, când vizitați mediile noastre electronice (website sau app) sau dacă s-a acordat consimțământul separat, prin email sau notificare.

Securitatea datelor

Vă rugăm să rețineți că stadiul curent al tehnologiei nu poate garanta complet protecţia datelor cu caracter personal în timpul transmisiei prin Internet. Terții pot, în mod tehnic, încălca ilegal securitatea rețelei și monitoriza traficul de email. Vă rugăm să rețineți că în acest context transmisia de date prin email este întotdeauna necriptată.

Perioada de retenție

HARTING stochează datele cu caracter personal colectate pentru scopuri de afaceri atâta timp cât este necesar pentru relaţia de afaceri și va șterge ulterior aceste date. Când nu mai există o nevoie impusă de afaceri, când toate pretenţiile rezultate din relaţia de afaceri sunt prescrise conform reglementărilor generale. În cazul unei incertitudini, se presupune că datele se păstrează 10 ani după ultima tranzacţie. Dacă HARTING a primit datele cu caracter personal și nu are loc nici o tranzacţie de afaceri, datele vor fi șterse după cel puțin 3 ani. Desigur, HARTING va șterge de asemenea datele dacă nu mai există scopul de afaceri și utilizatorul și-a revocat consimțământul.

Dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la informare

Oricând aveți dreptul de a accesa datele dumneavoastră cu caracter personal stocate, precum și informațiile despre originea, destinatarul lor și scopul stocării. În plus, aveți dreptul de a rectifica și dreptul la ștergerea datelor dumneavoastră (”dreptul de a fi uitat”).

Următorul link suplimentar vă oferă oportunitatea de accesa informații despre colectarea datelor cu caracter personal la HARTING Technology Group, în conformitate cu articolele 13 & 14 ale Regulamentului UE General privind Protecţia Datelor:

·         Informații privind confidențialitatea datelor pentru clienți, distribuitori, părți interesate și furnizori

·         Informații privind confidențialitatea datelor pentru angajații și candidații la angajare ai HARTING

·         Informații privind confidențialitatea datelor pentru vizitatorii HARTING

Revocarea consimțământului:

Dumneavoastră puteți oricând revoca acest consimțământ privind utilizarea datelor, în scris sau electronic. Același lucru se aplică dacă datele voastre cu caracter personal sunt prelucrate în conformitate cu Art. 6 paragraful 1 litera e și f a GDPR.

Revocare prin email: datasecurity_ro(at)HARTING.com

Revocare prin posta: Atenţie: Dl.Nedelea, HARTING Romania strada Europa Unita nr.21 Sibiu 

În cazul revocării stocării și prelucrării datelor dvs. HARTING Stiftung & Co KG nu va putea furniza anumite servicii, cum ar fi participarea la concursuri.

Dacă depuneți această obiecție, nu vom mai prelucra informațiile dvs. personale numai dacă stabilim motive legitime convingătoare pentru prelucrare care depășesc interesele, drepturile și libertățile dvs sau prelucrarea este pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea de pretenţii legale.

Organismul pentru reclamaţii

Dumneavoastră aveți dreptul de asemenea de a trimite oricând reclamaţii autorității respective  de supraveghere pentru confidențialitatea datelor. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să contactaţi Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania..

Valabilitatea politicii de confidențialitate
Ne rezervăm dreptul de a modifica sau ajusta prezenta politică de confidențialitate la anumite intervale de timp. Prezenta politică a fost modificată pe 30 august 2018.