Condiţii de utilizare - www.HARTING.ro

Politica de confidenţialitate

Stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal

De fiecare dată când un utilizator accesează o pagină din ofertele noastre și de fiecare dată când este accesat un fișier, sunt stocate datele de acces despre acest proces într-un fișier jurnal pe serverul nostru și sunt anonimizate. Acest proces șterge imediat în mod automat referințele personale ale datelor.

Fiecare înregistrare constă în principiu din:

  • Pagina de la care a fost solicitat fișierul
  • Numele fișierului
  • Data și ora solicitării
  • Adresa IP a computerului de la care provine cererea
  • Volumul de date transferate
  • Status acces (fișier transferat, fișierul nu a fost găsit, etc.)
  • O descriere a tipului de browser web utilizat

Aceste date anonimizate stocate sunt evaluate numai pentru scopuri statistice.

Acolo unde există posibilitatea pe website-urile noastre de a intra în datele personale sau de afaceri (adresele de email, nume, adrese), divulgarea acestor date de către utilizator se face întotdeauna pe bază voluntară și numai pentru a îndeplini scopul dorit. Datele sunt prelucrate strict în conformitate cu reglementările legale. Desigur, informațiile obligatorii sunt marcate ca atare.
  
Detaliile dvs. personale sunt prelucrate și stocate numai pentru îndeplinirea scopurilor de afaceri (Articolul 6 (1) (f) GDPR). Datele dvs. vor fi tratate confidențial și nu vor fi transmise la terți fără autorizare.
 
Corelațiile personalizate de utilizare a website-urilor noastre la persoane specifice va avea loc numai după darea consimțământului solicitat anterior (vezi mai jos). 

HARTING utilizează terți ca furnizori de servicii pentru a prelucra date, incluzând date cu caracter personal, pentru scopuri proprii de afaceri. Aceștia includ furnizorii de Cloud, furnizori de servicii pentru analiza activității și servicii de statistică web. Descrierea în continuare a acestor servicii poate fi găsită în textul de mai jos.
 
HARTING nu transmite date în afara UE.

La cerere, puteți obține întotdeauna informații despre tipul și cuprinsul datelor cu caracter personal stocate despre dvs. În plus, în conformitate cu prevederile statutare, aveți dreptul de a corecta, bloca și șterge datele cu caracter personal.

Persoana de contact responsabilă

Organismul responsabil pentru prelucrarea datelor colectate pe acest website și cu privire la utilizarea magazinului online este:
HARTING Romania, strada Europa Unita nr.21 Sibiu
Telefon: 0369102636; Email: ro(at)HARTING.com

Persoana de contact la HARTING este:
Dl.Nedelea, HARTING Romania, strada Europa Unita nr.21 Sibiu
Telefon: +0369102636, Email: datasecurity_ro(at)HARTING.com

Cookies și publicitate personalizată
 
Noi utilizăm așa numitele cookies în anumite domenii ale website-ului nostru. Cookies sunt în principal mici fișiere text care sunt stocate pe computerul, tableta sau smartphone-ul utilizate de vizitator și care permit analiza utilizării website-ului de către dvs.  HARTING utilizează cookies pentru a recunoaște preferințele vizitatorilor și pentru a putea concepe în mod optim website-ul.
 
Acest lucru facilitează navigația și oferă un grad ridicat de facilitate pentru utilizatorul acestui website. Cookies ne ajută de asemenea să identificăm domenii deosebit de populare ale website-ului nostru. Ele permit reținerea informațiilor pentru o anumită perioadă de timp și permit identificarea computer-ului vizitatorului. Pentru o mai bună îndrumare a utilizatorului și interacțiune personalizată, utilizăm cookie-uri permanente. Utilizăm de asemenea așa numitele cookies de sesiune, care sunt șterse automat când închideți browser-ul. Puteți seta browser-ul să notifice plasarea de cookie-uri. Acest lucru va face utilizarea cookie-urilor transparentă pentru dvs.

Utilizăm următoarele trei categorii de cookies pe website-ul nostru:

  • Cookies esențiale
  • Cookies de performanță
  • Cookies de funcționalitate/personalizare

Cookies esențiale: Aceste cookies sunt necesare pentru a putea naviga pe website și pentru a îi putea utiliza caracteristicile, de exemplu când accesați domenii protejate cu parolă. Fără aceste cookies, nu vom putea furniza anumite servicii solicitate de dvs. Utilizăm cookies esențiale pentru a identifica în mod unic utilizatorii înregistrați astfel încât vor fi recunoscuți în timpul șederii și când vizitează siteul din nou.
 
Cookies de performanță: Aceste cookies colectează informații despre cum vizitatorii utilizează un website, de exemplu ce pagini vizitează mai des și dacă primesc mesaje de eroare de la website-uri. Aceste cookies nu colectează date care pot fi utilizate pentru a identifica vizitatorii. Toate informațiile colectate prin aceste cookies sunt anonime și destinate numai pentru a îmbunătăți funcționalitatea și serviciile oferite de website. Drept rezultat, utilizăm cookies de performanță pentru a compila statistici despre cum este utilizat website-ul nostru și pentru a vedea cât de eficiente sunt campaniile de publicitate.

Cookies de funcționalitate/personalizare: Aceste cookies permit website-urilor să își amintească informațiile introduse anterior ale vizitatorului (nume utilizator, limbă, piața selectată) pentru a furniza caracteristici optimizate, personalizate. De exemplu, o pagină web poate furniza informații actualizate despre piaţă stocând locația dvs. curentă într-un cookie. Aceste cookies sunt de asemenea utilizate pentru a păstra setările pe care le selectaţi dvs. pe website (cum ar fi limba și locația). Ele servesc de asemenea pentru a vă furniza servicii la cerere, de ex. dacă doriți să vizionați un video. Aceste cookies nu pot urmări activitatea dvs de căutare pe alte website-uri. Nu pot determina unde ați fost pe Internet în afara website-ului nostru. Drept rezultat, noi utilizăm cookies de funcționalitate/personalizare pentru a vă recunoaște când vizitați din nou website-ul nostru și pentru a personaliza conținutul și salva preferințe dvs (de exemplu, limba dvs. preferată).

Statistica PIWIK
Pe acest website noi utilizăm sistemul de statistică web PIWIK pentru a număra și analiza vizitele pe site-ul nostru. Utilizăm adresa dumneavoastră de IP cu intenția de a colecta date, incluzând date despre traficul de Internet, browser-ul dumneavoastră și computerul dumneavoastră. Aceste informaţii sunt analizate pentru scopuri statistice. Dvs. în calitate de utilizator rămâneți anonim în timpul acestui proces.

Informații despre cum funcționează PIWIK Open Source Web Analysis Software găsiți la www.piwik.org

Content management system (CMS) (Sistem de management al conţinutului) pe care îl utilizăm setează un cookie pentru a stoca sesiunea de date

  • valabil până când browser-ul repornește
    PIWIK setează un cookie sesiune
  • valabil până când browser-ul repornește
    PIWIK setează un cookie vizitator
  • Valabil 7 zile

PIWIK face adresele IP anonime și respectă DNT header (Do Not Track).

Puteți preveni oricând crearea de profile utilizare pseudonime la PIWIK . Sunt disponibile următoarele opțiuni:

  • Puteți preveni stocarea de cookie-uri utilizate pentru crearea de profile prin setări asociate în software-ul browserului dvs. Totuşi, vă rugăm rețineți că dacă faceți acest lucru nu veți putea utiliza complet toate caracteristicile acestui website.

Totuşi, nu se va mai efectua analiza web pe durata cât opt-out cookie este stocat la browser-ul dvs.

  • În funcție de browser-ul utilizat, aveți opţiunea de instalare a unui browser plug-in care împiedică urmărirea. Pur și simplu instalați un browser plug-in disponibil acolo.

Publicitatea ar trebui să fie cât se poate de utilă și de interesantă pentru utilizatorii noștri. În consecinţă, noi furnizăm oferte și recomandări de produs care sunt cât se poate de apropiate de interesele personale (oferte personalizate). Utilizăm cookies și alte tehnologii pentru a colecta informații. De asemenea utilizăm aceste tehnologii pentru a recunoaște utilizatorii atunci când revin. Ofertele personalizate se bazează pe analiza comportamentului de cumpărare a respectivului vizitator precum și pe utilizarea mediilor noastre electronice.

În mod specific, utilizăm următoarele informații pentru publicitate adaptată la cerințe pentru dvs. și interesele dvs.:

  • Datele conținute în contul clientului și datele pe care ni le furnizați când prelucrăm cumpărările (master data).
  • Datele despre cumpărările anterioare sau viitoare efectuate la HARTING (date tranzacţie) și informații derivate din acestea (de exemplu, ce produse preferați să cumpărați, sau pe care le configurați)
  • Informații (inclusiv între dispozitive) generate automat când vizitați mediile electronice  (website sau app), inclusiv data și ora vizitei (date utilizare) și informații derivate din acestea (de exemplu, ce conţinut vizualizați în mod frecvent)
  • Produsele pe care le căutați sau vedeți în mediile noastre electronice

Analiza și evaluarea informațiilor de mai sus ne permite trimiterea de oferte și recomandări de produs ajustate cerințelor și intereselor utilizatorului. Ofertele personalizate pot fi trimise prin scrisoare, vizitarea mediilor noastre electronice (website sau app) sau - dacă s-a dat consimțământul expres - prin email sau notificare.

Publicitate online bazată pe utilizare: Website-ul nostru sau cel de la care utilizatorul respectiv a fost conectat anonim colectează și prelucrează conduita de utilizare a vizitatorului. Utilizatorul profită primind reclame care se potrivesc cu domeniile sale de interes și ca rezultat a unui număr mai scăzut de reclame plasate aleator afișate. Pentru a înregistra conduita de utilizare este stocat un cookie pe computerul utilizatorului. Pentru a optimiza publicitatea bazată pe interesele dvs. utilizăm Acquia Lift.

Informațiile colectate includ informații despre activitățile pe acest website (ex. Comportament de navigare, subpaginile website-ului vizitate). Toate datele de utilizare sunt stocate utilizând un pseudonim, care face imposibilă identificarea personală a utilizatorilor. Pentru a colecta date pentru a livra publicitate online pe bază de utilizare, folosim următoarele instrumente:

Instrument
PIWIK

Politica de confidențialitate a furnizorului
https://matomo.org/privacy/ (disponibila doar in Engleza)
 
Opțiuni Opt-out

Puteți citi mai multe despre cookies și furnizorii individuali pe websiteul youronlinechoices.com Acolo puteți opta pentru a părăsi publicitatea online pe bază de utilizare prin unul sau mai multe instrumente.
 
Dacă optați pentru a nu primi aceste informații trimiteti un email la datasecurity_ro(at)HARTING.com declarând adresa de email, numele complet și subiectul "Data Opt Out".
 
În general, puteți preveni stocare cookies pe hard discul dvs. selectând "Do not accept cookies” în setările dvs. de browser. Puteți seta browserul să ceară acordul înainte de a seta cookies. În sfârșit, puteți șterge cookies care au fost deja setate. Pentru a afla cum funcționează acest lucru în detaliu, vă rugăm să consultați paginile de ajutor din browserul dvs.
 
Vă rugăm rețineți: Dacă împiedicați complet utilizarea cookie-urilor utilizând presetări pe browserul dvs. este posibil să nu puteți utiliza deloc anumite funcții ale websitelui nostru sau de a le limita.

În cazul în care ștergeți cookies în mod automat prin setările din browser, opt-out cookies vor trebui reactivate. Vă rugăm consultați Politica privind cookies pentru informații suplimentare privind cookies utilizate.

Securitatea datelor

Vă rugăm rețineți că stadiul curent al tehnologiei nu poate garanta complet protecţia datelor cu caracter personal în timpul transmisiei prin Internet. Terții pot în mod tehnic încălca ilegal securitatea rețelei și monitoriza traficul de email. Vă rugăm rețineți că în acest context transmisia de date prin email este întotdeauna necriptată.

Perioada de retenție
 
HARTING stochează datele cu caracter personal colectate pentru scopuri de afaceri atâta timp cât este necesar pentru relaţia de afaceri și va șterge ulterior aceste date. Când nu mai există o nevoie de afaceri, când toate pretenţiile rezultate din relaţia de afaceri sunt prescrise conform reglementărilor generale. În cazul unei incertitudini, se presupune că se păstrează 10 ani după ultima tranzacţie. Dacă HARTING a primit datele cu caracter personal și nu are loc nici o tranzacţie de afaceri, datele vor fi șterse după cel puțin 3 ani. Natural, HARTING va șterge de asemenea datele dacă nu mai există scopul de afaceri și utilizatorul și-a revocat consimțământul.

Dreptul la informații și rectificare 

Oricând aveți dreptul la informații despre datele stocate cu privire la persoana dvs., originea și destinația lor, scopul stocării și dreptul de ștergere. În plus, aveți dreptul de a rectifica și dreptul a fi uitat.

Revocare:
 
Dvs. puteți oricând revoca în scris sau electronic consimțământul acordat anterior de a utiliza datele dvs.. Același lucru se aplică dacă datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate ca urmare a Articolului 6 (e) - (f) GDPR.
 
Revocare prin email: datasecurity_ro(at)HARTING.com

Revocare prin posta: Atenţie: Dl.Nedelea, HARTING Romania strada Europa Unita nr.21 Sibiu
 
În cazul revocării stocării și prelucrării datelor dvs. HARTING Romania nu va putea furniza anumite servicii, cum ar fi participarea la concursuri.

Dacă depuneți această obiecție, nu vom mai prelucra informațiile dvs. personale numai dacă stabilim motive legitime convingătoare pentru prelucrare care depășesc interesele, drepturile și libertățile dvs sau prelucrarea este pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea de pretenţii legale.

Oficiul de reclamaţii
 
Aveți dreptul de asemenea de a trimite o reclamaţie autorității de supraveghere respective pentru confidențialitatea datelor. Vă rugăm contactaţi: Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania.

Valabilitatea politicii de confidențialitate
Ne rezervăm dreptul de a modifica sau ajusta prezenta politică de confidențialitate la anumite intervale de timp. Prezenta declarație a fost modificată pe 9 mai 2018.