Modul Han® 70 A Hybrid

08.03.2012 | Han® 70 A Hybrid Module – power supply and signal contacts

Modulul Han® 70 A Hybrid este cel mai recent model din seria Han-Modular®- cel mai flexibil sistem conector deschis de la HARTING. Aplicaţii necesitând atât alimentare cu energie cât şi contacte de semnal sunt acum posibile cu Modulul Hybrid, cu conectori mai mici şi mult mai economici.

 

Modulul Han® 70 A Hybrid are un contact de putere pentru o intensitate de 70 A la o tensiune nominală de 1000 V şi patru contacte de semnal suplimentare proiectate pentru până la 400 V. Pentru aceasta sunt utilizate contactele crimpate standard Han® E cu intensitate de 16 A.

 

Contactele de putere au terminaţii cu şurub axial. Pot fi conectate cabluri cu secţiune între 6 şi 22 mm² (8-4 AWG) fără utilizarea de scule speciale scumpe. O conexiune sigură şi durabilă se poate executa cu o şurubelniţă cu cap hexagonal de 2,5 mm, obişnuită.

 

Seria Han-Modular® permite utilizatorilor să creeze conectorul lor propriu, "personalizat", în configuraţia dorită. Sunt disponibile module diverse pentru semnale electrice, optice şi gazoase şi domeniul este actualizat în mod constant.

 

Descărcare disponibilă

Titlu Format Marime  
Modul Han-Modular® 70 A Hybrid

PDF  355 kB Descărcare