har-flex® Chiar mai multă flexibilitate de configurare - acum este disponibil şi în versiune unghiulară

28.02.2012 | har-flex® Chiar mai multă flexibilitate de configurare - acum este disponibil şi în versiune unghiulară

HARTING har-flex®, noua serie conector proiectat pentru o gamă largă de aplicaţii placă la placă şi placă la cablu, include acum o versiune unghiulară. În completare la modelele deja existente de conectori drepţi si cei pentru cablu lat, această versiune permite acum configuraţii ale echipamentelor foarte flexibile şi modulare.

 

HARTING răspunde trendului continuu de obţinere a unor designuri ale echipamentelor, tot mai compacte. Dar plăcile cu circuite integrate nu doar se micşorează - ele acum nu mai trebuie să aibe o aranjare rigidă. Conectorii har-flex® fac posibilă realizarea unei game largi de arhitecturi de plăci cu circuite integrate pentru echipamente. Toate versiunile se pot combina liber şi adapta la modelul carcasei. har-flex® satisface cele mai recente cerinţe de protocoale de transmisie date, cum ar fi Gigabit Ethernet şi PCI Express: se pot realiza cu uşurinţă rate de transmisie date până la 3,125 Gbiţi.

 

Configuraţia compactă, robustă asigură o funcţionare sigură, chiar şi în condiţii adverse. Combină performanţa unui computer modern cu robusteţea unui dispozitiv industrial. Conectorii har-flex® se pot utiliza atât în dulapuri de comandă cât şi în aparate mobile. Familia de produse completă har-flex® de la HARTING furnizează soluţii versatile pentru toate aplicaţiile cu plăci de circuite integrate care necesită conexiuni în spaţii înguste şi combină cu uşurinţă şi în mod consistent manipularea automată şi eficientă cu calitatea ridicată.

 

Descărcare disponibilă

Titlu Format Marime  
HARTING har-flex®

PDF  1,40 MB Descărcare