Cea mai elegantă modalitate de a conecta un PCB: Han-Fast® Lock

26.06.2012 | flexibil, confortabil şi uşor de conectat

Han-Fast® Lock oferă o tehnologie de conectare a PCB-urilor rapidă şi prietenoasă pentru utilizator. Fără a necesita componente adiţionale, HARTING oferă acum pentru prima dată posibilitatea conectării cu uşurinţă şi flexibilitate a conectorilor Han® la PCB-uri. Fără a fi nevoie de procese de lipire, conectorul pentru PCB-uri Han-Fast® Lock satisface cerinţele de curenţi înalţi, este uşor de manipulat şi vine într-o dimensiune compactă.

 

În timpul proiectării, atenţia s-a concentrat atât pe cerinţele tehnice cât şi pe optimizarea proceselor. Aceasta a fost singura cale de a optimiza costurile de producţie în ansamblu ale PCB-urilor şi de a reduce costurile de dispozitivare.

 

Han-Fast® Lock uşurează producţia PCB-uri. Sunt uşor de conectat curenţi de până la 60 A la un PCB. Dar numai Han-Fast® Lock permite crearea de contacte într-o manieră compactă, flexibilă şi uşoară. Doar punctul de conectare este necesar pentru efectuarea conexiunii. Liniile de conectare sunt placate dintr-o parte într-alta şi prevăzute cu o gaură de trecere şi un punct de suport.

 

Producătorii de aparate au acces la soluţii de sistem preasamblate. De exemplu, conectorul Han® Q 4/2 cu liţe şi contact pentru PCB-uri pre-asamblate, poate fi livrat ca un sistem pretestat şi conectat la PCB. Cu contactul Han-Fast® Lock se pot utiliza liţe cu secţiuni de până la 10 mm². Contactul pre-asamblat se montează la PCB-ul pregătit,iar pinul prevăzut este introdus pentru a bloca PCB-ul. Este extrem de uşor de utilizat şi comparabil cu orice conector de fixare disponibil în comerţ.

 

Descărcare disponibilă

Titlu Format Marime  
Han-Fast® Lock

Descarcă
PDF  344 kB Descărcare