Noua Carcasă Han® 3A oferă posibilități de montaj multiple

03.04.2015 |Noua Carcasă Han® 3A oferă posibilități de montaj multiple

Noua Carcasă Han® 3A

HARTING a introdus o nouă carcasă unghiulară Han® 3A cu montare pe panou cu o flanșă de fixare pătrată, care permite atașarea într-o configurație verticală sau orizontală, împreună cu o decupare de panou identică. Drept rezultat direcția de ieșire a cablului poate fi adaptată într-o manieră extrem de flexibilă.

Specificând intrarea de cablu M25, noua carcasă de metal este prima de tipul său care oferă capacitatea de a utiliza cabluri cu diametre până la 25% mai mari decât soluțiile existente.

Abilitatea de a utiliza cabluri de diametru mai mare este adecvată în special pentru sisteme cum ar fi inserţii din seria recent introdusă Han® Q de la HARTING, cum ar fi Han® Q3/0, Han Q4/0 și Han® QHD, care necesită o intrare de cablu mai largă.

Noua carcasă este compatibilă cu toate inserţiile de contact Han® 3A existente și satisface cerințele IP 65/67. Garnitura de flanșă încastrată garantează de asemenea un contact electric optim între priza conectorului și motoare sau alte echipamente conectate și definește caracteristici EMC excelente.

 

Descărcare disponibilă

Titlu Format Marime  
Carcasă Han® 3A

PDF 344 kB Descărcare